slide4 Agentia noastra de detectivi particulari functioneza la standardele Romaniei si Uniunii Europene, respecta legislatia in vigoare, pune in valoare profesionalismul celor care desfasoara aceasta activitate avand dotarea tehnica necesara.

Agentia noastra de detectivi particulari se adreseaza in general tuturor categoriilor de persoane, atat persoane fizice cat si persoane juridice.

In cadrul societatii colaboram foarte bine cu detectivi particulari autorizati de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, in special cu cei care provin din Politie – D.S.O.I., D.O.S. alte structuri ale M.A.I., S.R.I., S.I.E. si care doresc in continuare sa-si puna in valoare cunostintele si profesionalismul dobandite in decursul anilor, ca detectivi particulari.

De asemenea, la solicitarea clientului, societatea noastra poate pune la dispozitie servicii suplimentare de asistenta/reprezentare de catre avocat, precum si servicii oferite de personal acreditat, cu intreaga gama de activitati specifice. Aceste servicii suplimentare sunt puse la dispozitie in baza unui parteneriat.

Deviza noastra este:
“Nu lasa incertitudinile sa te chinuie,afla adevarul apeland la profesionisti”

inchirieri apartamente iasi
web design Abu Dhabi
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
cazare eforie nord
contabilitate pentru PFA servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
avocat suceava
Cadastru Suceava