INTREBARI FRECVENTE

  1. Daca va prezint cazul meu, am siguranta ca aceasta discutie va fi confidentiala?Confidentialitatea este una din calitatile care ne-a insotit de-a lungul timpului, indiferent de informatiile pe care clientul ni le pune la dispozitie si de rezultatele obtinute in timpul procesului investigativ. Conform legii si deontologiei detectivului particular, informatiile apartin exclusiv clientului.
  2. Pot contacta  un reprezentant al Agentiei dumneavoastra chiar si pentru investigatii  care  au loc in afara orasului Iasi?Agentia noastra de detectivi particulari isi desfasoara activitatea atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si peste hotare.
    Daca persoana / persoanele investigate locuiesc intr-un oras din provincie si este relativ cunoscuta pe plan local, pentru rezultate optime, este chiar indicat ca activitatile specifice de investigatii sa fie desfasurate de echipaje de detectivi particulari din alte localitati.
  3. Care ar fi costul unei investigatii / supravegheri ?Onorariul perceput de Agentia noastra este diferentiat in functie de complexitatea cazului dumneavoastra.
    Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati
inchirieri apartamente iasi
creare magazin online
promovare site Imobiliare Iasi
cazare eforie nord servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
premium wordpress themes salon epilare iasi mobilier gradinita editura gunivas creare portal imobiliar
creare portal stiri